Close

PARTERAPI

PARTERAPI

Kjærlighet er ikke bare en følelse – kjærlighet er noe vi skaper!

Er noe av dette gjenkjennelig:

  • Vi snakker ikke sammen lenger, eller når vi snakker sammen så ender det i krangel.
  • Jeg føler du ikke hører meg, ser meg, eller forstår meg.
  • Jeg føler meg så avvist av deg.
  • Du får meg til å føle at jeg ikke er god nok lenger.
  • Jeg føler jeg ikke kjenner deg lenger.
  • Den gode tryggheten og kontakten er borte i forholdet vårt.

Forelskelsen er den første fasen i et parforhold. Når denne fasen er over, oppstår ofte en ny fase med konflikter og maktkamp. Dette er naturlig og skjer i de aller fleste parforhold. Konflikt og maktkamp kan imidlertid gi mulighet til vekst og en mer bevisst relasjon preget av trygghet og nærhet. For bak enhver konflikt ligger en smerte, og bak smerten befinner det seg en sorg og en lengsel. Den måten vi reagerer på når vi opplever konflikter eller utrygghet i relasjonen kan derfor forstås som smerteuttrykk.

IMAGO relasjonsutvikling kan gi nye muligheter! Gjennom den guidede strukturerte dialogen lærer du og din partner å snakke sammen på en ny og annerledes måte, slik at dere begge opplever å bli hørt, forstått og følelsesmessig møtt. Ved hjelp av Imagodialogen kan begge parter få mulighet til vekst og utvikling. Denne dialogen åpner for ny forståelse, trygghet og kontakt i parforholdet, og bidrar til et mer modent og bevisst kjærlighetsliv. Metoden bringer også inn ny forståelse og bevissthet i alle andre relasjoner dere har, og ikke minst i forhold til barna deres.

Dere får noen gode verktøy som dere også etter terapien kan gjøre bruk av i parforholdet deres og også i alle andre relasjoner.